Kotiintoimitus

Haluamme tehdä auton ostamisen helpoksi ja turvalliseksi – nyt myös etänä. Autokaupat on mahdollista tehdä kokonaan etänä joko verkossa tai puhelimitse! Tuomme minkä tahansa ajoneuvon suoraan kotiovellesi tai vaikka työpaikallesi, haluamasi mukaan. Kotiintoimitetuilla ajoneuvoilla on myös 14 vuorokauden palautusoikeus, joka alkaa toimituspäivästä.

Kuinka kotiintoimitus toimii?

Valitse sinua kiinnostava ajoneuvo ajoneuvohausta. Lähetä tarjouspyyntö tai soita myyjällemme.
Myyjämme antaa sinua kiinnostavasta autosta perusteellisen ammattilaisen tekemän selvityksen. Kerro mahdollisen vaihtoautosi tiedot tarkasti: tämän jälkeen määritellään väliraha.

Kaupat tehdään esimerkiksi puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

Auto toimitetaan kotiisi, ja voit koeajaa ja tarkastaa auton.

Kotiintoimituksen etuja

  • Asiakas voi valita haluaako autonsa toimitettuna suoraan kotiovelle tai työpaikalle.
  • Kotiintoimitus-kauppa on turvallinen, sillä kotiintoimitetuilla autoilla on 14 vrk palautusoikeus, joka alkaa toimituspäivästä.
  • Kotiintoimitus-kauppa perustuu molemminpuoliseen luottamukseen. Kysy tarkemmat kotiintoimitusehdot myyjältä.

Kenelle kotiintoimituksena tehty autokauppa sopii?

Auton kotiintoimitus on helppo ja turvallinen tapa ostaa auto – ja sopii kaikille. Erityisesti kotiintoimitus-palvelumme sopii niille, jotka asuvat haja-asutusalueella kaukana autoliikkeistä sekä heille, keillä myös mahdolliset kiireet ja tärkeät menot vievät aikaa, eikä aina ole aikaa kierrellä eri liikkeissä etsimässä sopivaa autoa.

Kotiintoimitus-palvelumme sopii myös, jos haluat turvallista ja mutkatonta palvelua kaikissa auton myyntiin ja ostoon liittyvissä asioissa. Meiltä voit katsoa tarpeisiisi sopivan auton verkkosivujemme ajoneuvovalikoimasta. Me hoidamme halutessasi koko kaupat etänä ja sinun ei tarvitse käydä liikkeessämme laisinkaan. Helppoa ja mutkatonta!

Kotiintoimituksen hinta kaikkialle suomessa 199e sis.alv.