Automyynti Laurika – Laadukas & Luotettava autokauppiaasi

Automyynti Laurika on vuonna 1990 toimintansa aloittanut vakavarainen suomalainen perheyritys. Olemme tämän lähes 30 vuoden aikana saaneet palvella tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Automyynti Laurikassa jokaisen työntekijän tavoite on tarjota luotettavaa ja laadukasta vaihtoautokauppaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Valikoimamme koostuu lähes 100 vaihtoautosta ja liiketoimintamme muodostuukin 100-prosenttisesti käytettyjen autojen myynnistä sekä oheispalveluista.

Meille Automyynti Laurikassa autot ovat olleet aina lähellä sydäntä. Perheen harrastuksista löytyykin moottoriurheilua monipuolisesti aina rallin sm-sarjasta asti. Haluammekin meidän intohimon autoja kohtaan näkyvän jokaiselle asiakkaalle siinä, että meiltä ostetut autot ovat laadukkaita ja kaupanteko on aina luotettavaa ja mutkatonta.

Tavoitteemme tulevaisuuteen on ennen kaikkea jatkaa laadukasta ja luotettavaa vaihtoautokauppaa sekä aina tyytyväinen asiakas. Tällä yksinkertaisella reseptillä uskomme siihen, että olemme oikealla polulla ja saavutamme vuosittain kannattavaa kasvua.

Autoliikkeemme sijaitsee Espoossa Järvenperän kaupunginosassa osoitteessa Kylänportti 4, 02940 Espoo.

Tervetuloa luotettavilla ja laadukkaille autokaupoille!